Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP'li başkan konuklarını Güre'de ağırladı

CHP

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Sevil Boran ve Başkan Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın konuğu oldu.

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Sevil Boran ve Başkan Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın konuğu oldu.
İzmir'in Çiğli İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Sevil Boran, Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Refika Ural ve Çiğli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hilal İnan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve eşi Günseli Saka'nın konuğu oldu.
Edremit'in Güre Mahallesi'nde konuklarını ağırlayan Başkan Saka, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Saka Başta metropol ilçe belediyelerimiz olmak üzere tüm belediyelerimiz ile diyalog içerisinde olacağız. Bir başka zamanda başkanlarımızı da misafir etmek isteriz” dedi.
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Sevil Boran, kendilerini ağırlayan Başkan Saka'ya teşekkür etti.
64 yıl aradan sonra Edremit'te seçimleri kazanan CHP Edremit İlçe Örgütü ile Başkan Saka'yı kutladığını kaydeden Boran, Ege'nin her yeri gibi Edremit Körfezi'de ayrı bir güzelliğe sahip. Bizleri misafir edip bu güzellikleri görme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan ise, Başkan Arslan'ın selamlarını getirdiğini belirterek, Başkan Saka ve eşi Günseli Saka'yı İzmir'e davet etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu